“ Snelontruiming heeft mijn schuren en een deel van huisraad snel en vakkundig ontruimd/leeggemaakt in verband met verhuizing en verkoop van de woning. ”


Sterke punten:
 • Meedenken
 • Vriendelijkheid

 • Verbeterpunten of tips: Geen

  “Goede afspraken, keurig nagekomen. Zo kan het ook..”


  Sterke punten:
 • Goed bereikbaar

 • Verbeterpunten of tips: Geen

  “ Prima team mensen, in 1 dag echt alles schoon opgeleverd! ”


  Sterke punten:
 • Betrouwbaar
 • Netjes

 • Verbeterpunten of tips: Ze zijn echt goed

  “ Door diverse persoonlijke omstandigheden was mijn huis veranderd in een vuilnisbelt. Na enkele weken zelf geprobeerd te hebben de rommel op te ruimen kwam ik tot de conclusie dat dit mij in mijn eentje niet ging lukken. Het was gewoonweg te veel. Via Google kwam ik terecht op www.snelontruiming.nl. Na een prettig telefoongesprek met Mike, al redelijk laat op de avond, werd een afspraak gemaakt om twee dagen later, in het weekend, 100 kilometer verderop, mijn huis weer terug te brengen in de staat zoals ik haar betrok. Flexibiliteit ten top dus. ”


  Op zaterdagochtend stond Mike met twee crewleden voor de deur. De handen gingen direct uit de mouwen! Het resultaat was verbluffend! Mike en zijn collega's hebben ontzettend hard gewerkt om de grote hoeveelheden afval te verwijderen, alle meubels schoon te maken, ramen/kozijnen te wassen, vloeren te stofzuigen/reinigen, de badkamer en het toilet te reinigen enzovoort enzovoort. Mijn bed bleek dusdanig versleten dat er een nieuw matras moest komen. Mike is dusdanig flexibel dat hij dat direct met mij heeft geregeld door met de vrachtauto een nieuw matras te gaan halen. Na ongeveer negen uur aan keihard werken was al het afval verwijderd en had ik daar ook geen omkijken meer naar, Mike voert dat voor je af. Ook waren alle meubels, vloeren, ramen en sanitair perfect gereinigd.

  Last but not least zijn Mike en zijn medewerkers geen seconde verwijtend geweest maar hebben ze begrip getoond; ze kijken echt naar de mens achter de rommel. Dat is erg fijn omdat je je nogal schaamt als je er zo'n puinhoop van hebt gemaakt. Mike en zijn mensen weten dat dit iedereen kan overkomen. Los van alles zijn het ook gewoon toffe mensen. Omdat Snelontruiming zo'n super werk heeft afgeleverd heb ik Mike twee dagen later al een gedeelte van mijn gelijmde vloerbedekking laten verwijderen. Ook weer niets te klagen. Ze doen hun werk zo goed dat je niet nadenkt of je voor Mike kiest, maar wanneer. Ik kan Snelontruiming aan iedereen aanbevelen die na een moeilijke periode schoon schip wil maken in zijn of haar woning. Het is elke euro dubbel en dwars waard, naast dat er al een scherpe prijs werd gerekend voor een ad hoc klus in het weekeinde.

  Sterke punten:
 • Zeer flexibel, staan direct voor je klaar (donderdagavond gebeld, zaterdagochtend aan de slag)
 • Scherpe prijs voor de geleverde diensten
 • Begripvol, niet verwijtend, vriendelijk, betrokken en deskundig team
 • Geen probleem om een stapje verder te gaan voor de klant
 • 100% kwaliteit, tevredenheid gegarandeerd

 • Verbeterpunten of tips: Ik heb lang en hard nagedacht of ik iets ter verbetering kan bedenken, maar er komt niets in me op.

  Aldus onze klanten 1 2 3 4 Overzicht


  Voorts hebben wij de kennis en ervaring om u deskundig te begeleiden. Het voordeel van Snelontruiming is dat u naast de unieke 100% tevredenheidsgarantie te maken heeft met een aanspreekpunt; Dhr. Mike Kleinjans.

   

  “ wij bieden u een betrouwbare helpende hand bij seniorenverhuizing en woningontruiming ”

   

  Wilt u u direct uw verhuizing met ons bespreken dan kunt u bellen met Snelontruiming. Tel. 023 576 2505 Mobiel. 06 430 578 72Wilt u u een offerte aanvragen dan kunt u dit doen middels het contactformulier


  Snelontruiming
  Woningontruimen

  tevredenheidsgarantie

  Milieuvriendelijk afval afvoeren

  milieuvrindelijk en bruikbare goedren worden hergebruikt woningontruiming
  € 50,00 korting bij snelontruimnig- woning ontruiming